streda 25. júla 2012

From the Dust Returned


Páni novinári, elévi, profíci i ašpiranti na Pullitzera, či dokonca jeho držitelia!
Ako oko v hlave si chráňte pána poslanca Hlinu. Je večným zdroj inšpirácie, dokonca i v dňoch uhorkovo-sezónnych. Dokáže začať hocijakú akciu, ktorá má čo i len nepatrný potenciál publicity, aj keď s ukončením takej akcie máva zvyčajne problémy. Zástavy na jednej strane kradne a na strane druhej žiada ich vyvesenie, ako bača sa rýpe v hnoji a následne ho sype kade-tade. Poriada mítingy pre i proti, kradne poklopy a žiada za to trest. Dokáže sa pohádať s hocikým, i s vlastným obyčajným šéfom, dokáže vyprovokovať decenťáka Bélu k vulgárnemu gestu. Polícia ho už pacifikovala na viacerých miestach, vrátane Bruselu - samozrejme, že sa pri tom vždy dajakou náhodou našla pohotová kamera.
Skrátka boží človek. Ale jeden stačí. Pretože v prípade premnoženia poslancov vzor Hlina by hrozilo, že parlament bude stáť na hlinených nohách a pre samú srandu nebude stíhať legislatívu.

P.S. Nepripájam žiaden link. Pretože stačí, keď gúglovi napíšete že "Hlina" a linkov sa na vás vyvalí ako... ako kopa hliny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára