streda 23. januára 2013

Dobrá výhovorka stojí 1600 grošov


Suma 1600 eur asi nikoho príliš nevzruší, hlavne ak nepredstavujú vašu dlžobu voči komusi. Nikoho nevzruší asi ani fakt, že spomenutú sumu ktosi použil nie celkom v súlade s tým, ako by mala byť použitá. Na vzrušenia v tomto smere máme iných majstrov a iné nominálne hodnoty. Ale ak si ten ktosi pre použitie onej zanedbateľnej sumy vymyslí nie jednu, ale dve geniálne výhovorky, tak sa oplatí venovať pozornosť i jej:

Tipos kúpil za 1600 eur župany. Až tri, kus za biednych 530 eur. A dôvod? Bol to pokus o prilákanie výhercu jackpotu! Ktorý sa príliš neunúval prísť si po vyhraté milióniky. V Tipose boli skalopevne presvedčení, že milionár nedokáže odolať lákavej značkovej návnade od samotného Ferka Mikloška a že keď si župany príde vyzdvihnúť, tak mu násilím nanútia i tie milióny.

Keďže genialita sa len zriedka vyskytuje osamote, tak Tiposu sa zadaril ešte jeden ťah: odovzdali župany novému slovenskému milionárovi tak, že nemusel ani podpísať ich prevzatie. Pretože súkromie výhercu bolo treba chrániť do tej miery, že i jeho podpis by bol riskantný!
Správa však nehovorí o tom, či bola bez podpisu odovzdaná i vyhraná suma...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára